Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a căzut de la etaj, dintr-un bloc din Baia Mare. Nu se știe dacă este sinucidere sau accident

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie, marți seară, într-un cartier din Baia Mare. O femeie de 54 ani a murit după ce a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia.

 

Apropiaţii spun că aceasta ar fi intrat în depresie pe fondul unor probleme de familie. Nimeni însă nu s-ar fi gândit că ar putea recurge la un astfel de gest necugetat. Poliţiştii au deschis acum o anchetă.

 

Alarma s-a dat la căderea serii, când fiica femeii a sunat disperată la 112. Nu şi-a găsit mama în cameră şi imediat s-a gândit la ce e mai rău. A fost însă prea târziu pentru că medicii să-i salveze viaţa. Aceasta a căzut de la etajul 3, iar salvatorii ajunşi în scurt timp la faţa locului n-au mai putut face nimic.

Cornel Băbuț, purtător de cuvânt al ISU Maramureș: „Echipajul de Terapie Intensivă a SMURD Baia Mare a fost solicitat să intervină la o victimă a unei căderi de la înălţime în municipiul Baia Mare. La faţa locului, medicul a constatat decesul victimei”.

Citește și
Barbat
Un bărbat din Rusia a fost filmat cum cade de la etaj peste o mașină parcată

Oamenii din zonă spun că femeia ar fi avut probleme în căsnicie, iar de o bună perioadă era mai retrasă. Nimeni nu îşi închipuia însă ce s-a întâmplat de fapt în locuinţa familiei seara trecută.

Vecină: „Înlemnită am rămas. Degeaba vă cunosc pe dumneavoastră sau dumneavoastră pe mine, că nu pot să ştiu ce ai în familie. Fata din Franţa m-a sunat. Mamă, cine s-a aruncat de la etajul 3?”

Localnic: „Eu vin de la serviciu, de la muncă şi numai acum mi-a zis cineva”.

Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare pentru necropsie.

Anca Pop, agent, IPJ Maramureș: „Poliţia municiupiului Baia Mare a fost sesizată prin 112 că o femeie a căzut în gol de la etajul 3 al imobilulului în care locuia, decedând. Ajunşi la faţa locului, politiștii au identificat victima ca fiind o femeie în vârstă de 54 de ani”.

Poliţiştii continuă cercetările.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult