Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 17 ani din Galaţi a născut prematur, acasă, iar bebelușul a murit. Adolescenta a fost dusă la spital

Poliţiştii din Galaţi au deschis o anchetă după ce o fată de 17 ani a născut prematur, acasă, iar nou-născutul a murit, în pofida manevrelor de resuscitare făcute de echipajul de la Ambulanţă ajuns acolo.

„La data de 3 iunie 2024, ora 15:45, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Galaţi au fost sesizaţi, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, de către un bărbat, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că fiica sa, de 17 ani, sângerează abundent. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi şi ale secţiei de poliţie, întrucât s-a stabilit că minora ar fi născut prematur şi, la sosirea echipajului medical, nou-născutul se afla în stop cardio-respirator iar, în ciuda manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul acestuia”, a transmis, luni seară, IPJ Galaţi.

Adolescenta a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând ca, în funcţie de rezultatului necropsiei şi al cercetărilor, să stabilească exact cauza decesului, împrejurările în care s-a produs acest eveniment şi să realizeze încadrarea juridică a faptei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult