Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fată de 14 ani din București ar fi fost agresată sexual de meditatorul ei în vârstă de 68 de ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din București au pus în executare, pe 15 februarie, două mandate de percheziție domiciliară și un mandat de aducere într-un dosar penal de agresiune sexuală săvârșită asupra unei minore.

Un bărbat a sesizat polițiștii Secției 16, pe 31 ianuarie, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 14 ani ar fi fost victima unei infracțiuni de agresiune sexuală, bănuit de comiterea faptei fiind meditatorul ei.

În urma investigațiilor s-a stabilit că, pe 31 ianuarie, în timp ce se aflau la o adresă din Sectorul 4, unde aveau o ședință de pregătire, bărbatul în vârstă de 68 de ani, prin constrângere morală, creându-i victimei o stare de temere raportată la calitatea pe care o avea, ar fi agresat-o sexual pe aceasta.

Potrivit unor surse, fata a fost sărutată și atinsă în zona intimă în timpul meditațiilor la matematică. Bărbatul a fost profesor, în prezent fiind pensionar. Acesta a locuit în județul Olt, după pensionare mutându-se în București.

În vederea probării activității infracționale a bănuitului, la data de 15 februarie 2024, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

De asemenea, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bănuitului, acesta fiind depistat și condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigații Criminale – Sector 4, sub supravegherea unui procuror specializat în investigarea abuzurilor sexuale comise asupra minorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală săvâșită asupra unui minor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult