Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O familie din Buzău a rămas fără casă. Locuința a luat-o la vale

Your browser doesn't support HTML5 video.

O familie dintr-un sat buzoian a rămas fără casă după ce terenul de sub locuință a luat-o la vale.  

Oamenii au fost evacuați, iar autoritățile le-au adus două containere în care să stea peste iarnă. Primăria caută acum o bucată de teren unde să le ridice o casă.

Familia Ariciu cu patru membri, doi adulți, o femeie cu handicap și un adolescent de 16 ani, a cumpărat casa în anul 2006.

Problemele mai vechi au început să se facă din nou simțite în vară. Pereții s-au crăpat, tavanul a început să se lase, iar ușile și ferestrele nu se mai închid.

Melania Ariciu, proprietara casei: „Acum două luni de zile am auzit pârâind. Noi nu mai avem casă, nu mai avem masă, nu avem posibilitate să luăm pe undeva. A venit de la prefectură și ne-a spus că casa noastră este o bombă cu ceas și să nu stăm în ea că viața noastră este în pericol”.

Citește și
viol
Un bărbat de 72 de ani a ademenit două fetițe de 5 ani în casă și le-a violat. Când au scăpat, au povestit totul părinților

După ce au fost evacuați, oamenii au locuit la o rudă, însă acum urmează să se mute în două containere pe care cei de la prefectură le-au adus în localitate.

Gheorghe Ariciu, proprietar casă: „Pe perioada iernii o să locuim în vagoanele care ni s-a adus de la Buzău.”

Daniel Mihai, primar Pârscov: „Noi cunoaștem bine situația. Sunt persoane sărace, cu probleme și de sănătate și în perspectivă căutăm identificarea unui teren pentru construcția unei locuințe”.

Singurele venituri ale familiei sunt ajutoarele sociale și indemnizația de însoțitor pentru persoana cu handicap.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult