Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O elevă de 6 ani din Tecuci a sărit pe geam de la etajul 1 al şcolii, după ce a fost închisă în clasă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident deosebit de grav într-o școală din Tecuci. O elevă din clasa pregătitoare a sărit pe geam. Copila fusese încuiată, din greșeală, în clasă, de învățătoare.

 

Speriată că va rămâne acolo, ea nu s-a gândit că s-ar putea răni. A scăpat însă teafără, pentru că o altă învățătoare a zărit-o și a prins-o în brațe. Inspectoratul Școlar și Poliția din Galați cercetează cazul.

 

Scena teribilă a avut loc la finalul orelor, la Școala Gimnazială „Elena Doamna.” Aşa cum este regula, învățătoarea i-a scos pe copii pe hol și i-a grupat ca să îi ducă în ordine la poartă, unde îi așteptau părinții. Doar că un copil i-a distras atenția, moment în care fetița de șase ani s-a întors în clasă pentru că uitase o fișă. Fără să își dea seama că un elev a intrat înapoi, învățătoarea a încuiat ușa și a plecat cu cei mici.

Când a văzut că nu mai poate ieși, copila s-a speriat. Nu și-a dat seama că distanța până jos este prea mare, s-a urcat pe biroul învățătoarei, a deschis fereastra și a sărit - o distanță de aproximativ 4 metri.

Citește și
Eleva
Elevă înjosită și bătută de mai multe fete sub ochii colegilor care râdeau și filmau. Poliția s-a autosesizat. VIDEO

Adriana Lefter, directoarea școlii: „Noroc în acel moment o altă doamna învățătoare ieșea din școală cu elevii săi ca să-i conducă către ieșire exact sub geamul de unde fetița și-a dat drumul doamna învățătoare din instinct a întins brațele și aprins-o pe fetiță de sub umeri”

Părinții, care erau la poartă și o așteptau pe cea mică, au dus-o urgent la Spitalul de Pediatrie din Galați. Acolo, medicii au stabilit că fetița s-a lovit la genunchi, dar nu are leziuni serioase, astfel că nu au internat-o.

„A fost la școală, nu are absolut nimic. O să fac și niște ore de psihologie cu doamna psiholog și să sperăm că toată nebunia a tras o lecție importantă din toată chestia asta” a declarat mama fetiței.

Învățătoare încuiase clasa pentru că își lăsase acolo lucrurile personale și urma să se întoarcă după ce îi conducea pe cei mici.

Ștefănică Teodor, inspector școlar: „Vom pune cap la cap toate informațiile pe care le avem, notele de relații pe care le solicităm, și vom vedea dacă este vorba de o culpă, neglijență sau o altă încadrare de natură a se impune măsuri speciale.”

Părinții fetiței nu au făcut plângere împotriva învățătoarei. Totuși, pentru că incidentul a apărut în presă, polițiștii verifică și ei ce s-a întâmplat și urmează să stabilească dacă femeia ar putea fi cercetată pentru neglijență.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult