Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O elevă de 17 ani s-a aruncat de la etaj, în timpul orei de engleză, în Cluj-Napoca. Incidentul ridică semne de întrebare

Your browser doesn't support HTML5 video.

O elevă de 17 ani este internată în spital, cu fracturi și contuzii, după ce a căzut de la etaj, în timpul orei de engleză.

Incidentul șocant, care ridică multe semne de întrebare, s-a petrecut, luni, la amiază, într-un liceu de arte din Cluj-Napoca.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Tânăra, elevă în clasa a X-a, a căzut de la etajul 1 chiar în timpul orei de engleză. S-a întâmplat sub ochii colegilor săi și ai profesoarei, care a încercat să intervină când a văzut-o pe adolescentă pe pervaz.

Amalia Gurzău, purtător de cuvânt ISJ Cluj: „În timp ce profesoara oferea explicații unui alt elev din clasă, aceasta s-a așezat pe pervazul geamului din spatele clasei, iar când profesoara a atenționat-o să coboare îndreptându-se spre ea, aceasta a căzut”.

Imediat după incident, conducerea școlii a anunțat Inspectoratul Școlar și a sunat la 112. Echipajele de intervenție au găsit-o pe tânără conștientă, dar cu mai multe traumatisme. Motivul pentru care a făcut acest gest este neclar, deocamdată.

Citește și
politie franta
O liceeană a decedat în urma unui stop cardiac în contextul unui atac cu cuţitul într-o școală din Franța

Iulian Timșa, purtător de cuvânt IPJ Cluj: „Din primele verificări efectuate a reieșit că minora, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de pe un pervaz al sălii de clasă, în condiții ce urmează a fi stabilite în cazul anchetei”.

Fata este internată, acum, în spital. Are mai multe lovituri la cap și fracturi la unul dintre brațe. Un dosar penal pentru vătămare din culpă a fost deschis în urma acestui incident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult