Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O croitoreasă a avut parte de șocul vieții. Două surori au atacat-o din cauza unei rochii de mireasă

O croitoreasă a avut parte de șocul vieții și s-a ales cu traume după ce a fost atacată de două femei.  

O croitoreasă în vârstă de 79 de ani a rămas cu cicatrici permanente după ce două surori au atacat-o pe ea și pe soțul ei în urma unei dispute legate de o rochie de mireasă.

Julia Shelley și sora ei mai mică, Jessica, au luat cu asalt casa femeii. Cele două au venit să-i ceară explicații croitoresei cu privire la modificările unei rochii de mireasă.

Lucrurile au scăpat de sub control după ce Julia, în vârstă de 38 de ani, s-a declarat nemulțumită de modificări și a încercat să fure o pungă cu materiale.

A urmat o luptă între viitoarea mireasă, sora ei mai mică și croitoreasă. Pentru că a auzit tărăboiul, soțul croitoresei a intrat în ateleier și și-a găsit soția prăbușită la pământ.

Citește și
nunta
Un mire și-a împușcat soția și trei invitați, apoi s-a sinucis în ziua nunții. Printre victime, mama și sora miresei

În acel moment bărbatul a apucat-o pe una dintre femei de mână și a făcut-o să cadă. Acesta a recuperat punga de materiale de la cele două femei, după care acestea au plecat de la locul incidentului.

Cuplul a sunat apoi la poliție, iar Julia și sora ei au fost ulterior arestate. În timpul interogatoriului, Julia a negat orice agresiune și a declarat că „știa că bărbatul era fragil și că făcea dializă". Deși a recunoscut că a luat materialele, ea a susținut că acestea i-au fost „furnizate gratuit".

Când a fost interogată de detectivi, Jessica a recunoscut „că a apucat-o de încheieturile mâinilor pe Maureen". Cu toate acestea, ea a declarat că „a făcut acest lucru pentru a opri escaladarea problemei", relatează Liverpool Echo.

Croitoreasa a rămas cu dureri la mână care au avut un „impact major asupra activității sale". Ea a spus că a avut coșmaruri după acest incident.

Mireasa a recunoscut în cele din urmă că a comis o agresiune care a provocat vătămări corporale grave și că a furat. Ea a fost condamnată la o pedeapsă de 18 luni de muncă în folosul comunității și i s-a cerut să plătească o despăgubire de 1.000 de lire sterline bărbatului, plus 1.400 de lire sterline pentru cheltuielile de judecată.

Jessica a pledat vinovată de agresiune și a fost amendată cu 500 de lire sterline și a fost obligată să plătească 135 de lire sterline cheltuieli de judecată. Ambele surori, care au stat ținându-se de mână pe tot parcursul audierii, au primit, de asemenea, ordine de restricție prin care li s-a interzis să ia legătura cu croitoreasa și cu soțul ei timp de cinci ani. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult