Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O cisternă cu kerosen s-a răsturnat pe autostrada Soarelui. Traficul e deviat

O cisternă cu kerosen s-a răsturnat, miercuri, pe autostrada Soarelui, la kilometrul 79, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, din rezervorul autovehiculului sunt scurgeri de carburant.

De aceea, pentru a se permite transborbordarea combustibilului traficul a fost deviat după cum urmează: pentru cei care vin dinspre litoral de la kilometrul 105 localitatea Drajna pe DN3A până în localitatea Lehliu de unde se reintră pe autostradă; pentru cei care vin dinspre capitală de la kilometrul 64 localitatea Lehliu pe DN3A până în localitatea Drajna de unde se reintră pe autostradă.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a precizat că cisterna răsturnată pe Autostrada Soarelui nu prezintă pericol de explozie, conform News.ro.

„Sunt scurgeri de kerosen însă nu prezintă un pericol pentru echipajele de intervenţie şi participanţii la trafic", au precizat reprezentanţii IGSU.

Citește și
accident
Cinci răniţi, între care un copil de 5 ani, într-un accident produs pe A2

La faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri, care acţionează cu perdea de apă pentru diluarea eventualilor vapori inflamabili. Reprezentanţii IGSU au mai precizat că şoferul cisternei este în siguranţă, aflându-se în afara zonei de intervenţie.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult