Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O casă a fost distrusă într-un incendiu în Vaslui, după ce proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă în mână

O casă din comuna Codăeşti a ars, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui incendiu izbucnit după ce proprietarul a adormit cu ţigara aprinsă în mână, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

La locul producerii incendiului au fost deplasate două autospeciale, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, scrie Agerpres.

De asemenea, la faţa locului a acţionat cu o autospecială de stingere cu apă şi echipajul SVSU Codăeşti.

Până la sosirea echipajelor de intervenţie, proprietarul locuinţei, un bărbat în vârstă de 63 ani, a fost evacuat de vecini.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată, iar proprietarul locuinţei suferise o intoxicaţie cu monoxid de carbon şi un atac de panică. Exista riscul de propagare a incendiului la o altă locuinţă, la o anexă gospodărească, la un adăpost de animale şi la un depozit de furaje. Bărbatul a primit primul ajutor în ambulanţa SMURD, după care a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui. Pompierii au acţionat pe două sectoare de intervenţie, primul sector, pentru limitarea şi lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea sector, pentru protecţia bunurilor aflate în pericol. După aproximativ o oră şi jumătate, incendiul a fost lichidat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, locuinţa a ars în totalitate. De asemenea, au ars două tone de fân. Pompierii au reuşit salvarea locuinţei, a adăpostului de animale şi a anexei gospodăreşti aflate în vecinătate

Citește și
pompieri romani in grecia
50 de pompieri români participă la stingerea unui incendiu de pădure în zona localităţii Aisymi, Grecia. VIDEO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult