Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O cântăreață de muzică populară a fost bătută de 5 luptători MMA

O tânără cântăreață de muzică populară, Roberta Opre, a ajuns la spital împreună cu soțul ei, după ce amandoi au fost bătuți de 5 luptători MMA, într-un club din Cluj.

Potrivit gazetadecluj.ro, scandalul a pornit după ce cei doi soți au ieșit din club, afară, iar după ce s-au întors au găsit masa ocupată de cei 5 bărbați.

Conform sursei citate, Roberta susține că le-a explicat frumos acestora că masa a fost rezervată și lucrurile pe care aceștia sunt așezați (geanta, haina) îi aparțin.

În acel moment ar fi început amenințările din partea bărbaților: ”Voi știți de cine vă legați, fraierilor?”.

După mai multe amenințări și jigniri, doi dintre luptătorii MMA i-ar fi tras spre ieșire pe cei doi tineri, iar soțul cântăreței de muzică populară, Ionuț Miclăuș, s-ar fi ales cu un pumn.

Citește și
bataie
Elevă bătută cu pumnii și picioarele, la un liceu din Băile Herculane. VIDEO

Afară, unul dintre atacatori, despre care se spune că ar fi și polițist, a continuat amenințările, spunându-i lui Ionuț că-l va taxa și va plăti grav.

Apoi, unul dintre luptători a început să-l lovească, provocându-i răni grave.

Roberta Opre a fost amenințată cu moartea și s-a ales cu capul spart, după ce a fost lovită cu un pahar în cap, iar altcineva i-a dat un pumn, tânăra rămânând inconștientă.

Cei doi tineri s-au prezentat la urgențe, fiind răniți foarte grav, iar cariera Robertei va fi afectată, din cauza cicatricilor aceasta nu va putea fi prezentă la următoarele concerte.

Potrivit ziardecluj.ro, IPJ Cluj a trimis un comunicat în care precizează următoarele:

”Referitor la articolul publicat, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea inspectoratului, pentru stabilirea exactă a stării de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

Conform primelor informaţii, poliţistul care se afla în timpul liber în localul indicat ar fi intervenit pentru aplanarea conflictului produs, fără a agresa vreo persoană. Pentru a stabili cu exactitate participaţia acestuia la incidentul menţionat, s-a dispus efectuarea unor cercetări, în funcţie de rezultatul acestora urmând a fi luate măsuri.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult