Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână și fiul ei au fost găsiți morți împreună în casă în Craiova. Nu s-au găsit urme de violență

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bătrână și fiul ei au fost găsiți morți împreună în casă din Craiova unde și-au trăit ultimii ani. Descoperirea a fost făcută de fiica femeii, venită în vizită.

Cum pe trupurile celor doi nu există urme de violență, principala ipoteză luată în calcul de polițiști este aceea că bărbatul a suferit un infarct, iar bătrâna, imobilizată la pat și lipsită de îngrijire, s-a stins de foame şi de sete.

De doi ani de zile de când rămăsese văduvă bătrâna de 80 de ani locuia doar cu fiul ei - un bărbat de 58 de ani. Femeia era imobilizată la pat de ani întregi și depindea de fiul ei. De aproximativ o săptămână însă, nici pe el nu îl mai văzuseră vecinii.

Victor Maftei, vecin: ”Mai venea pe aici pe la magazin câteodată și ne salutam și vorbeam. Nu l-am văzut de mult, că acum mai e și iarnă și nu mai stai afară, stai mai mult înăuntru”.

Gigi Pascariu, vecin: ”De ea mă așteptam, de cea bătrână, că era în vârsta și bolnavă, dar el nu, mergea normal, vorbeam, mai schimbam câteva cuvinte și pleca”.

Fiica femeii a venit să îi viziteze, însă ușa era închisă pe dinăuntru. Pe geam, l-a zărit pe fratele ei și a realizat că ceva nu este în regulă.

Acum, ancheta polițiștilor trebuie să clarifice în ce condiții au sfârșit cei doi.

Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt IPJ Dolj: ”Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului celor două persoane”.

Bărbatul are doi copii, stabiliți în străinătate, care se vor întoarce acasă, pentru înmormântare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult