Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O bătrână din Vâlcea a murit după ce a fost mușcată de câinele unui vecin

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârşit tragic pentru o femeie de 74 de ani, din comuna Stoenești - Vâlcea. Bătrâna a murit după ce a fost mușcată de câinele unui vecin. Intrase în gospodăria omului să-şi caute un cocoş, fugit din curte.

Echipajele de urgenţă au încercat să o ţină în viaţă, dar biata de ea s-a stins în braţele paramedicilor, din cauza unei hemoragii puternice.

Femeia era văduvă de 30 de ani şi locuia singură. Ieri, cocoşul din curte a sărit gardul şi a fugit. Bătrâna a plecat în căutarea lui şi l-a văzut în curtea unui vecin, la câteva case distanţă. Nu l-a strigat pe proprietar, ci a intrat direct în curte. Acolo erau - legaţi, e drept - doi câini ciobăneşti; unul dintre ei a rupt lanţul şi a atacat-o pe bătrână.

Cristi Sârbu, fiul victimei: "A căutat moartea, acolo! Ce căuta acolo, s-a dus acolo, nu ştiu!"

Maria Sârbu, cumnată: "S-a dus după un cocoş, că a sărit gardul, a spus băiatul ei, fiu-său. Ca să vedeţi din ce a putut să moară!"

Cumnat: "Au fost legaţi şi au rupt, au rupt lanţul, legăturile şi s-a întâmplat tragedia ce s-a întâmplat."

Când a auzit ţipetele femeii, stăpânul câinilor a ieşit din casă şi s-a dus să o salveze. A târât-o înăuntru şi a sunat la 112.

Din păcate, eforturile salvatorilor au eşuat.

Dan Pădureanu, director SAJ Vâlcea: "A fost vorba de o serie de plăgi mușcate, la nivelul membrelor inferioare şi superioare şi se pare că şi o fractură la antebraţul stâng, din păcate a fost deces. Prin curte erau urme de sânge şi probabil moartea a survenit prin hemoragia masivă".

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar spun că stăpânul câinilor este greu de acuzat, câtă vreme îşi ţinea animalele legate, iar femeia a intrat în curte fără să-l anunţe.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult