Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O autospecială ISU, lovită în plin, la Buzău, în timp ce se deplasa către un accident

O autospecială ISU a fost lovită în plin, aseară, de un autoturism, în timp ce se deplasa spre un accident din centrul orașului Buzău.

Într-o intersecție semaforizată, o mașină de intervenție a fost izbită de o șoferița care tocmai pornise de pe loc la culoarea verde.

Femeia a fost rănită ușor și a primit îngrijiri medicale la fața locului.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul impactului. În imagini se vede cum autospeciala întră în intersecție cu semnalele luminoase în funcțiune, însă este izbită în plin de un autoturism intr-o intersecție. Echipajul se îndrepta către un alt accident rutier, în care erau implicate trei mașini.

„În momentul în care au trecut de prima intersecție cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune prima autospecială a fost lovită de un autoturism care se află în trecere”, a declarat George Crețu, ISU Buzău.

La volanul mașinii se află o femeie în vârstă de 57 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale. Membrii echipajului s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Polițiștii au deschis un dosar și verifică împrejurările în care s-a produs accidentul.

„Conducătoarea autoturismului a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului electric însă nu a acordat prioritate de trecere autospecialei aparținând smurd”, Cosmin Rădulescu, IPJ Buzău.

Autospecială de descarcerare a fost avariată și a fost nevoie de o altă mașină a pompierilor pentru a fi mutată din intersecție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult