Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O angajată a IKEA Băneasa a fost înțepată de un scorpion, după ce a desfăcut o cutie de banane

O angajată a IKEA Băneasa a fost înțepată de un scorpion, după ce a desfăcut o cutie de banane.

Femeia a fost înțepată în deget.

Incidentul a avut loc vineri, iar angajata IKEA a fost transportată la spital, ea primind îngrijiri la Secția de Toxicologie a Spitalului Floreasca.

Sâmbătă, femeia a fost externată. 

”La data de 29 octombrie a.c., Secţia 2 Poliţie a fost sesizată de o unitate spitalicească cu privire la faptul că, la camera de gardă s-a prezentat o femeie care ar fi fost înţepată de un scorpion, care se afla într-o cutie de banane. La momentul producerii evenimentului, femeia şi-ar fi desfăşurat activitatea în bucătaria unui restaurant, ulterior scorpionul fiind strivit şi aruncat de colegii acesteia”, conform Poliţiei Capitalei, notează News.ro. 

Desi multă lume crede că scorpionii nu supraviețuiesc temperaturilor scăzute, adevărul e că aceștia rezistă la frig. Mai mult, experții spun că pot supraviețui câteva zile și fără hrană. Așa s-a întâmplat și în acest caz.

IKEA anunță că femeia este într-o stare bună

Reprezentanii IKEA au transmis un punct de vedere după incident. 

“La IKEA România, am luat la cunoștință evenimentul nefericit petrecut în magazinul nostru IKEA Băneasa, atunci când unul dintre colegii noștri a fost rănit de un scorpion. Acesta a ieșit dintr-o cutie de banane distribuită de unul dintre furnizorii noștri locali. În acest moment, colega noastră se află în stare bună, iar noi suntem în contact permanent cu ea până la recuperarea completă. La IKEA, siguranța colegilor noștri se află printre prioritățile noastre, fiind o responsabilitate pe care ne-o asumăm în mod serios în fiecare zi. Regretăm această situație nefericită și îi dorim colegei noastre însănătoșire grabnică”, au transmis aceștia.

Reprezentanții IKEA au precizat că și-au informat furnizorul cu privire la această situație și au solicitat verificarea lotului de producție și procedurile sale interne, pentru a investiga cauzele care au dus la acest incident. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult