Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă din Oradea amenința că se aruncă de la etaj: ”Sunt sechestrată”

Mai multe echipaje de salvatori au intervenit, vineri seară, pe strada Xenopol din Oradea, unde o tânără ameninţa că se aruncă de la etaj, afirmând că este sechstrată.

"Am fost solicitaţi de Poliţie pentru salvarea unei persoane rămase blocată într-un apartament situat la etajul 3 de pe strada Xenopol. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj din cadrul Detaşamentului 1 cu o autospecială de lucru la înălţime", a declarat pentru ebihoreanul.ro maior Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU.

Adolescenta de 16 ani a fost, până la urmă, salvată de pompierii care au intervenit cu o scară mobilă, după care a fost preluată de medici. Era incoerentă, plângea şi spunea că nu vrea să fie dusă la spital.

"Iniţial a anunţat că este sechestrată, că ar vrea să colaboreze cu noi, să vorbească cu Poliţia. Apoi lucrurile s-au ambalat pentru că a ameninţat că se aruncă de la balcon. Au venit cei de la pompieri, au urcat la balcon şi ne-au predat-o nouă să o investigăm medical. Din punct de vedere medical, momentan este stabilă, în parametri normali", a declarat dr. Emil Boţcău de la Ambulanţă pentru sursa citată.

Până în acest moment, polițiltii nu au putut să stabilească dacă fata era sau nu sechestrată. 

Potrivit ebihoreanul.ro, chiar fata a fost cea care a sunat la 112 cerând ajutorul salvatorilor. E posibil ca aceasta să fi fost beată sau drogată.

"E posibil să fie întoxicată cu anumite substanţe halucinogene, alcool. Urmează să-i mai facem nişte analize să vedem exact cu ce substanţă este intoxicată", a mai declarat medicul Boţcău.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult