Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O adolescentă din Neamț a fost găsită moartă în cadă. Tatăl ei tocmai se întorsese de la muncă din Italia

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din Neamț, care era elevă la Liceul Teologic Ortodox „Sfânta Parascheva” Agapia, a fost găsită moarte în baie, în cadă.

Fata locuia alături de bunica ei. Luni seară, o ambulanță a fost trimisă la locuința lor, după ce adolescenta a fost găsită în stop cardio-respirator, în cadă.

Cadrele medicale au resuscitat-o, fără succes însă, scrie Mesagerul de Neamț.

Părinții fetei sunt despărțiți. Tatăl ei tocmai se întorsese din Italia, acolo unde muncește. Eleva solicitase directorului seminarului să facă naveta ca să poată sta cu părintele ei.

„Un coleg al elevei m-a anunțat aseară, târziu, despre această tragedie. Nu cunosc dacă este sinucidere, am foarte puține informații, mai ales că este și o anchetă în desfășurare. Dar din ce am vorbit cu doamna director al Liceului Teologic Agapia, fata era o elevă bună și de săptămâna trecută făcea naveta de la Agapia, la locuința din Piatra Neamț, din motive personale”, a declarat Florentina Luca-Moise, inspector școlar general al județului Neamț.

„A fost înregistrat un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă și urmează ca necropsia să stabilească cu exactitate cauzele care au condus la deces. Din examinarea inițială efectuată de medicul legist nu au fost constatate urme de violență de niciun fel”, a declarat procurorul Irina Brândușa Ghilan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult