Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nuntă de coșmar. Mai mulți invitați la o nuntă s-au îmbolnăvit subit după petrecere. Câțiva au ajuns și la spital

O nuntă s-a transformat într-un coșmar pentru invitați. Zeci de persoane care au participat la petrece s-au îmbolnăvit până la sfârșitul serii.  

Inițial au fost raportate 70 de persoane, printre care și copii, care au acuzat stări de rău după petrecere.

Nunta a avut loc în Melbourne, Australia. Un invitat la petrecere a raportat că peste 100 de persoane s-au îmbolnăvit după nuntă.

„A fost mai mult de jumătate din invitați. Cel puțin 100 dintre noi au fost bolnavi. A fost oribil", a declarat acesta, conform Mirror.

Nuntașii prezintă aceleași simtome: diaree, dureri intense de stomac și senzația de vomă. Cel puțin trei invitați au ajuns la spital și au rămași internați peste noapte.

Este deja al doilea incident de acest fel care are loc în localul cu pricina. Cu câteva zile înainte de nuntă, aproximativ 70 de profesioniști din domeniul medical s-au îmbolnăvit după ce au participat la o cină organizată în acest local.

Citește și
alin oprea
Alin Oprea de la Talisman, nuntă cu 20 de nași și 500 de invitați. Imagini exclusive de la nunta memorabilă. VIDEO

Cauza ambelor incidente este încă în curs de investigare de către departamentele de sănătate din Victorian și Port Philip.

Locația în care au avut loc cele două evenimente nu este deloc una ieftină, o masă pornind de la 100 de euro de persoană.

Invitaților la nuntă li s-a oferit posibilitatea de a alege între pui sau porc pentru masa principală, însă nu este clar dacă mâncarea a fost cauza simtomelor lor.

Un oaspete care a mâncat pui, a declarat: „Nu numai oaspeții care au mâncat pui au ajuns să se îmbolnăvească. Chiar și copiii care au avut o masă diferită de cea a adulților au ajuns și ei să fie bolnavi".

Mirii intenționează acum să acționeze în justiție și să dea în judecată furnizorul de catering.

Un purtător de cuvânt al localului a declarat pentru Daily Mail Australia că investigațiile vor acoperi două evenimente - conferința de miercuri, 13 septembrie, și nunta de pe 16 septembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult