Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Numărul de telefon unde poți sesiza nerespectarea măsurilor anti-Covid

Românii pot raporta orice nerespectare a măsurilor de protecție împotriva infectării cu Covid-19, conform Grupului de Comunicare Strategică.

Orice fel de încălcare a normelor de protecție sanitară poate fi raportată, începând cu data de 4 iulie 2020, prin intermediul unui număr de telefon operaționalizat de Ministerul Afacerilor Interne.

Linia TelVerde pentru poate fi apelată de oricine, la numărul 0800800165.

Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate.

De asemenea, a fost înființată o altă linie TelVerde, prin care oamenii pot primi informații corecte și concrete cu privire la pandemia de Covid-19: 0800.800.358.

Citește și
dinti
Cum ne-ar putea feri spălatul pe dinți de infecția cu noul coronavirus. Anunțul unui medic stomatolog

Numărul TelVerde nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult