Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi sancțiuni în cazul dublei crime din Onești. ITM a amendat cu 8.000 de lei firma la care lucrau bărbații uciși

Your browser doesn't support HTML5 video.

S-au dat noi sancțiuni în cazul dublei crime din Onești, de la începutul lunii martie. Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău a amendat cu opt mii de lei firma la care lucrau bărbații pe care Gheorghe Moroșan este acuzat că i-a ucis.

Pe 1 martie, victimele- de 38 şi respectiv 55 de ani- au mers în locuinţa în care s-a produs dublul asasinat ca să o renoveze.

Ancheta ITM a stabilit acum că salariaţii au fost trimişi acolo fără ca deplasarea să fie consemnată într-un registru al societăţii angajatoare. În plus, electricianul şi lăcătuşul mecanic nu erau instruiţi corespunzător, din punct de vedere al securităţii şi sănătăţii în muncă. Firma a primit şi trei avertismente.

Vă reamintesc, pe 1 martie, Gheorghe Moroşan, fost proprietar al apartamentului, este acuzat că i-a ucis pe cei doi, după o negociere eșuată cu echipele de intrevenției. De altfel, în urma tragediei, șefii Poliției Județene și ai Poliției Onești au fost destituiți. Suspectul, de 68 de ani, şi soţia sa- arestată pentru complicitate - sunt în continuare după gratii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult