Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o ducă la spital poate fi judecat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Paramedicul de la SMURD, arestat în vară după ce ar fi agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o ducă de urgență la spital, poate fi judecat.

Tribunalul Militar București a finalizat procedura preliminară. Așa că plutonierul de 49 de ani de la ISU Dămăroaia va trebui să dea socoteală pentru agresiune sexuală, dar și pentru alterarea sistemelor informatice.

Plutonierul adjutant Claudiu Delciu a încercat în zadar să obțină eliberarea din arestul preventiv, după cele trei luni petrecute la închisoare.

Judecătorul militar i-a menținut măsura preventivă. Ba chiar a dispus începerea procesului în care paramedicul de la SMURD va fi judecat pentru că s-ar fi comportat indecent cu o pacientă aflată în stare de semiconștiență.

Ar fi pipăit-o acasă la ea, dar și în ambulanță, în drum spre spital. Iar apoi, când și-ar fi dat seama că scenele scandaloase din mașina de salvare au fost înregistrare de sistemul de monitorizare audio-video, ar fi șters fișierele, ca să nu existe dovezi împotriva lui. Cătălin Voicu, avocatul paramedicului SMURD: „El a dat declarații și a explicat ce s-a întâmplat. Cred că și-a asumat. Pentru el a avut o altă conotație acest comportament, în niciun caz cel sexual. Dar e conștient de gravitatea acuzațiilor Cred că da. Nu se pune problema altfel.” Paramedicul a contestat dreptul procurorilor DIICOT de a-l cerceta și și-ar fi dorit ca ancheta să fie reluată de procurorii militari, câtă vreme el este plutonier în Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Dacă va fi găsit vinovat, plutonierul adjutant de la SMURD riscă peste zece ani de închisoare.

Citește și
politie
Bărbatul care a agresat sexual o femeie pe o stradă din București a fost arestat preventiv

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult