Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi detalii în cazul altercației în care a fost implicat și Dani Mocanu. Bătăușii, acuzați de tentativă de omor

Procurorii au decis, duminică, extinderea urmăririi penale în cazului altercației de la benzinăria din Pitești în care a fost implicat și Dani Mocanu.

Astfel, a fost deschis un nou dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Dani Mocanu alături de mai mulți bărbați au fost implicați într-o altercație în care mai mulți bărbați au bătut o altă persoană într-o benzinărie din Pitești. Atacatorii au folosit și o bâtă.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Pitești, iar vineri dimineață a plecat spunând că se va duce, pe cont propriu, în București.

La momentul sosirii polițiștilor, la fața locului nu a fost identificată niciuna dintre persoanele implicate, iar ulterior persoana agresată s-a prezentat la o unitate medicală.

Citește și
dani mocanu
Dani Mocanu, reținut după ce ar fi amenințat cu un cuțit un tânăr într-un club

”În temeiul delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a administrării probatoriului și obținerii constatărilor medico-legale provizorii, în cauză a fost dispusă extinderea urmăririi penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată în comunicatul Poliției. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult