Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi detalii după tragedia din Gorj. Mărturia şefului poliţistei care și-a ucis mama și copilul

Gestul poliţistei din Târgu-Jiu, care duminică şi-a împuşcat mortal mama şi fiul de şase luni, după care s-a sinucis, i-a şocat pe colegii şi prietenii ei.

Şeful tinerei de 33 de ani, care este și nașul de botez al copilului, susţine că a fost ”o poliţistă excepţională”.

”Ca angajată nu a avut niciodată probleme. A fost o poliţistă excepţională. Foarte bună. Mai bună decât un poliţist bărbat, profesional vorbind. A trecut toate testele psihologice. Toată lumea este şocată, ne pare rău şi nu avem cuvinte. Era în maternitate, eu sunt naşul lor, nu i-am mai văzut de la botezul copilului, de două luni. Nu s-au plâns niciodată, la mine nu. Nu am realizat că ar fi o problemă”, a declarat pentru Mediafax Daniel Brotea, şeful Poliţiei TF Gorj.

Soțul polițistei a dat declarații în fața procurorilor de caz. Surse citate de gorj-domino.ro susţin că omul legii a mărturisit plângând că a mers la farmacie, la Târgu Jiu, pentru a cumpăra medicamente. La întoarcere, acesta şi-a găsit familia moartă, el fiind cel care a sunat la 112 în jurul orei 19:00. La ora 22:00 ar fi trebuit să meargă la serviciu, iar de luni își planificase concediul de odihnă.

Pe de altă parte, bărbatul, și el poliţist, este anchetat de superiori pentru că şi-a lăsat arma în casa neasigurată. El ar fi trebuit să păstreze pistolul într-un loc sigur, sub cheie.

Citește și
crima gorj
O polițistă din Gorj și-a împușcat mortal mama și bebelușul, apoi s-a sinucis

Cel mai probabil, spun anchetatorii, femeia de 33 de ani a suferit o depresie după naștere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult