Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi detalii în cazul morții Andreei Rabciuc. Autoritățile cred că s-ar fi sinucis

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar noi date în ancheta deschisă în Italia în cazul Andreei Rabciuc, sportiva româncă dispărută acum doi ani, al cărei trup a fost găsit descompus în urmă cu câteva zile.

Anchetatorii îl acuză acum pe iubitul ei italian și de instigare la sinucidere. Este a patra acuzație pe care i-o aduc bărbatului după omor, răpire, și deținere de droguri.

Noua acuzație adusă iubitului Andreei Rabciuc a fost formulată după ce lângă trupul tinerei, descoperit zilele trecute, au fost găsite indicii care susțin ipoteza unei sinucideri. Ar fi vorba despre un bilet, posibil de adio, deteriorat de timp - pe care experții urmează să îl analizeze.

Varianta sinuciderii este luată în calcul și după ce la autopsia cadavrului nu au fost găsite urme de violență.

Gabrielle Terranova, jurnalist Grandangolo Agrigento: „Logodnicul este acuzat acum și de omucidere din culpă și pentru instigare la sinucidere. Ambele piste rămân deschise pentru că - spun anchetatorii - au găsit o eșarfă în acea fermă unde a fost găsit scheletul și un bilețel pe care scria ceva. Pentru că seamănă cu o punere în scenă, anchetatorii nu exclud niciuna dintre piste.”

Citește și
andreea rabciuc
Sportiva Andreea Rabciuc ar fi fost găsită. Incredibil unde se afla românca dispărută în Italia din martie 2022

Silvia Dumitrache, președintele Asociației românilor în Italia: „Sunt atât de multe necunoscute în acest caz. Locul în care a fost găsită, nu se știe cum a ajuns acolo, s-au găsit și niște obiecte noi. Se crede și că ar fost puse special, să se dea o altă notă”.

Simone Gresti - iubitul Andreei Rabciuc - este cercetat în continuare în stare de libertate.

Gabrielle Terranova, jurnalist Grandangolo Agrigento: „Cert acum e că Simone este implicat. Fie că a determinat-o prin constrângere psihică să se sinucidă, fie a ucis-o prin violentă. Ambele piste sunt deschise”.

În ancheta care are loc în Italia, procurorul de caz trebuie să lămurească și de când zăcea trupul Andreei în ferma în care a fost găsit. Achetatorii și mai mulți voluntari au verificat locul și după dispariția româncei iar atunci nu au descoperit nimic.

Voluntar: „Am intrat atunci și în încăperea în care au fost găsite acum ramășițele umane și nu am văzut nimic suspect. Știam că trebuia să caut peste tot, ca să avem certitudinea că nu era nimic acolo”.

Andreea Rabciuc avea 27 de ani, acum doi ani, când parcă a intrat în pământ după o petrecere la care au participat iubitul ei, Simone Gresti, și alți doi prieteni. Evenimentul a avut loc la nici un kilometru distanță de locul în care a fost găsit trupul ei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult