Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Noi audieri după accidentul din Alexandria, în care o dubă a fost strivită între două tiruri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au avut loc noi audieri după ce vineri, în Alexandria, o dubă a fost strivită între două tiruri, iar un om a murit. Cei trei şoferi, protagonişti ai acestei tragedii, au povestit cum s-a petrecut totul.

Aceştia susţin că sunt nevinovaţi, însă cercetările continuă în REM, pentru omor şi tentativă de omor.

Şoferul în vârstă de 36 de ani care conducea camioneta strivită între cele două tiruri a ajuns dimineaţă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. Pe parbrizul maşinii a lipit o poză cu tatăl său, care a pierit în tragicul accident.

Procurorul a vrut să ştie dacă a vrut să depăşească tirurile şi dacă a condus prea aproape de cel din faţă. Bărbatul s-a apărat şi a explicat că, la un moment dat, banda s-a îngustat şi, fără să vrea, a ajuns captiv între mastodonţii conduşi de un tânăr de 27 de ani şi de tatăl acestuia.

Ceilalţi doi şoferi au fost şi ei audiaţi dar au refuzat să discute cu jurnaliştii.

În schimb, în fața procurorilor şi-au susţinut nevinovăţia. Procurorul de caz nu exclude însă posibilitatea de a începe urmărirea penală şi împotriva şoferului camionetei pentru ucidere din culpă. Ancheta va stabili dacă şi el i-a şicanat pe cei doi şoferi de TIR şi dacă modul în care a condus a dus la producerea accidentului în care tatăl sau şi-a pierdut viaţa.

Procuror Oancea Florin, şef secţie Urmărire Penală Parchet Tleorman: ”Fac un apel la toată lumea care a condus pe drumul respectiv sau a auzit staţia să vină să depună mărturie”.

Cercetările continuă pentru omor şi tentativă de omor, caz în care pedepsele pot ajunge până la 25 de ani de închisoare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult