Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicușor Dan demite un angajat al Primăriei Capitalei, după ce o statuie a căzut peste un copil

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, vineri, prima măsură luată, după ce în urmă cu câteva zile o statuie a căzut peste un copil în incinta instituției. 

Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook. 

"În urma accidentului din 22 august din holul Primăriei Capitalei și a concluziilor preliminare ale anchetei administrative interne, am decis înlocuirea șefului Serviciului Sănătate și Securitate în Muncă din cadrul Primăriei Municipiului București, pentru deficiențe în activitate. Ancheta internă continuă și, în funcție de rezultatele ei, este posibil să iau și alte măsuri administrative. În paralel, reprezentanții PMB au furnizat informații pentru ancheta Poliției legată de acest eveniment", a scris primarul. 

Cum se simte copilul

El a precizat că încă de luni a ținut legătura cu reprezentanții Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde se află internat copilul.

"Din informațiile primite, băiatul a fost operat pe data de 24 august 2022, iar starea lui de sănătate s-a îmbunătățit treptat față de ziua accidentului. Îi doresc multă sănătate și îmi doresc să aflăm în continuare numai vești bune de la spital", a mai scris primarul Nicușor Dan. 

Citește și
statuie primaria capitalei copil
Imagini cu momentul în care o statuie cade peste un copil în Primăria Capitalei. Băiatul se află în stare gravă la ATI. VIDEO
Cum s-a produs accidentul

Băiatul se afla cu tatăl său, luni, în clădirea Primăriei Capitalei. La un moment dat, copilul s-a urcat pe o coloană decorativă și s-a prăbușit cu tot cu ea.

Reprezentanții primăriei au transmis, atunci, că respectiva coloană a fost amplasată în 2016, când a fost renovată clădirea.

Imagini din momentul accidentului

Marți, au fost publicate primele imagini surprinse de camerele din interiorul primăriei în momentul accidentului. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult