Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nemulțumiri în Sectorul 4 după reabilitarea unui bloc. Primarul Băluță: „Punem un pic de culoare în tot ceea ce facem”

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă a anunţat că a lansat o licitaţie pentru lucrări de înfrumuseţare urbană prin artă murală. Recent, a fost reabilitat un bloc, iar oamenii se declară nemulţumiţi de aspectul clădirii.

Un bloc proaspăt reabilitat este dat ca exemplu de primarul Sectorului 4 la declanșarea procedurii de licitație pentru lucrări de înfrumusețare urbană prin artă murală.

„Punem un pic de culoare în tot ceea ce facem. Fie că îngrijim spațiile verzi, că refacem fațadele școlilor sau că reabilităm blocuri, în toate acestea avem grijă și la criteriul estetic, pe lângă cel funcțional. Și, pentru ca toate lucrurile să se desfășoare așa cum trebuie, tocmai am lansat o procedură de achiziție publică privind aceste aspecte ce ne vor ajuta să înlăturăm definitiv griul comunist din sector”, a scris primarul Băluță pe pagina sa de Facebook.

Din păcate, oamenii nu par încântaţi de noua înfăţişare a clădirii, considerând aspectul acesteia unul prea vesel, copilăresc.

„Domule primar, imi permit sa va spun ca acest design este lipsit de bun gust. Nu este o gradinita, ci un bloc de apartamente.

Regret ca banii nostri s-au dus pe asa ceva”, spune o doamnă în comentariile postării.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult