Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nemulţumirea vicepremierului Suciu: panourile de informare "sunt ascunse după boscheţi"

Viceprim-ministrul Daniel Suciu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, susţine că primarii ţin ascunse panourile de informare privind sursa de finanţare a investiţiilor.

Viceprim-ministrul Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că a constatat că unii primarii liberali evită să spună de unde provin banii pentru diverse investiţii, el afirmând, de asemenea, că panourile de informare care ar trebui să fie puse în faţa fiecărui obiectiv ar fi ascunse pe după boscheţi.

"M-am uitat pe listele cu investiţiile primarilor PNL care, fac o paranteză, se jenează şi îşi asumă inclusiv obiectivele finanţate cu bani guvernamentali. Acele panouri de informare care ar trebui să fie puse în faţa fiecărui obiectiv sunt ascunse pe după boscheţi. Unii primari evită să spună de unde au banii. Până la urmă are mai puţină importanţă, dar măcar să existe corectitudine", a spus Daniel Suciu.

Oficialul guvernamental a avut, anterior conferinţei de presă, şi o întâlnire "mai mult tehnică" cu o parte din edilii din judeţul Alba, el arătând că "niciun primar al PNL" cu care s-a văzut marţi "nu a spus nimic rău" despre alocarea pe care a făcut-o ministerul în comunităţile lor.

Suciu a mai spus că, dacă în timpul guvernării PDL, judeţul Alba a primit 109 milioane de lei prin toate programele de finanţare oferite de guvern, în timpul guvernării social-democrate valoarea investiţiilor aflate în derulare în judeţ doar prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală este de aproape 1 miliard de lei.

Citește și
daniel suciu
Cine e Daniel Suciu, noul ministru la Dezvoltare. Averea deputatului PSD

Daniel Suciu a declarat că, la nivel naţional, sunt în prezent aproape 13.000 de şantiere deschise cu bani guvernamentali, a căror valoare totală este de peste 47 de miliarde de lei, 70% din această sumă mergând în mediul rural.

În programul vizitei în Alba Iulia, viceprim-ministrul are programate marţi, printre altele, verificarea stadiului lucrărilor la Sala Unirii şi Colegiul Economic "Dionisie Pop Marţian"

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult