Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Neatenție cu urmări grave. Opt oameni, printre care și o fetiță de cinci ani, au ajuns la spital în urma a doua accidente

Your browser doesn't support HTML5 video.

Opt oameni, printre care și o fetiță de cinci ani, au ajuns la spital, în urma a două accidente petrecute, miercuri, în Lugoj, județul Timiș.  

Primul impact a avut loc între două motociclete și o mașină. La scurt timp, pe o stradă din apropiere, alte două mașini s-au ciocnit violent.

În jurul orei 18, camerele de supraveghere au înregistrat accidentul petrecut pe strada Caransebeșului. În imagini se vede cum o mașină albă virează spre stânga, în timp ce, de pe celălalt sens, veneau două motociclete. Impactul nu a mai putut fi evitat.

Toți cei patru tineri, cu vârste între 16 și 20 de ani, aflați pe vehiculele cu două roți, au ajuns la spital.

După aproximativ două ore, salvatorii au intervenit din nou pe o stradă, aflată la doar un kilometru distanță, unde două autoturisme s-au ciocnit violent.

Citește și
Adolescente accident
Două adolescente au murit într-un tragic accident, înainte de a ajunge la balul de absolvire. Cum s-au fotografiat înainte

Potrivit martorilor, un șofer de 27 de ani, care se grăbea împreună cu soția la o nuntă, ar fi depășit o coloană de mașini la semafor. A pierdut, însă, controlul volanului și a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism condus de o femeie de 39 de ani, care era însoțită de fiica ei, de cinci ani.

Zorița Mircov, purtător de cuvânt ISU Timiș: „În urma evenimentului, o femeie a rămas blocată în autoturism. Toate cele patru victime au fost transportate la spital de către cadrele medicale”.

Din fericire, niciunul dintre răniți nu e în stare gravă. În urma ambelor accidente, au fost deschise dosare de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult