Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Muzică și atmosferă bună la concertele organizate cu ocazia Campionatului Mondial de Esports la Iași

Your browser doesn't support HTML5 video.

Peste 20 de mii de tineri s-au bucurat la Iași, pentru a doua seară la rând de muzică și atmosferă bună la concertele organizate cu ocazia Campionatului Mondial de Esports.

A fost seara artiştilor români, dar asta nu i-a oprit pe străini să se distreze pe ritmurile trupelor Subcarpați ori BUG Mafia. Trupa Subcarpaţi a pus în mişcare, pe ritmuri folclorice, mulţimea strânsă în faţa Palatului Culturii din Iaşi. Muzica a fost şi pe gustul oaspeţilor de peste hotare. Frenezie a fost şi când a intrat pe scenă trupa BUG Mafia. Publicul a cântat în cor refrenele consacrate. Fată: „Mă simt minunat sunt foarte bucuroasă. Am venit pentru ei”. Băiat: „Am venit pentru Mafia. Sunt singurii cu care am copilărit și am crescut și încă au rămas pe scenă”. Băiat: „Foarte bine îmi place foarte mult. Îi urmăresc de când sunt mic. Mai iau mai urmează foarte tare”.

Duminică seară se încheie seria concertelor organizate pentru a marca finalul Campionatului mondial de e-sports. Pe scenă vor urca Tom Odell sau Tujamo, iar cerul va fi luminat de artificii.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult