Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Muncitorul de la combinatul chimic Azomureș internat acum o lună a murit. Nu mai putea respira la ieșirea din tura de noapte

Your browser doesn't support HTML5 video.

A murit unul dintre cei trei muncitori de la Combinatul chimic din Târgu Mureș, care au ajuns la spital cu probleme grave de respirație, în urmă cu aproape o lună.

Bărbatul de 58 de ani a început să se simtă rău după ce a ieșit din tura de noapte. Alături de mai mulți colegi, supraveghease pornirea instalațiilor chimice la Secția Amoniac.

S-a plâns că-l ustură gâtul, după care a început să se simtă tot mai rău, așa că s-a dus la spital. Medicii au decis internarea lui pentru o afecțiune a plămânilor.

Treptat, starea lui s-a agravat și a fost transferat la Oradea, însă medicii n-au mai avut ce face pentru a-i salva viața.

Apropiații cred s-ar fi intoxicat la locul de muncă. Au sesizat DSP-ul, Inspectoratul de Muncă și Parchetul, iar acum așteaptă rezultatele toxicologice de la IML.

Citește și
antibiotice iasi, agricultura
Fabrica de medicamente Antibiotice Iași a început să producă fertilizanți bio pentru agricultură. La ce pot fi folosiți

Conducerea combinatului Azomureș a transmis că toate victimele au lucrat în același loc și caută să identifice cauzele acestei nenorociri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult