Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un motociclist e proiectat pe plafonul unei mașini. Accidentul, filmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene de coşmar în apropiere de Roman. Un motociclist în vârstă de 46 de ani a fost grav rănit, după ce a ajuns pe plafonul unei maşini.

Şoferul acesteia oprise pentru a se asigura înainte să vireze la stânga, însă cel care circula pe două roţi venea cu viteză şi nu a reuşit să evite impactul. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Şoferul a încetinit regulamentar şi a semnalizat pentru a vira la stânga. În tot acest timp din spate doi motociclişti veneau cu viteză. Unul dintre ei n-a mai avut cum să frâneze şi s-a oprit direct în maşină. Izbitura a fost atât de puternică încât bărbatul a zburat de pe motor şi a fost azvârlit pe plafonul autoturismului.

Poliția Rutieră Roman: ''Nu ar fi păstrat distanţa corespunzătoare faţă de un autoturism, care era oprit pe partea carosabilă pentru a efectua un viraj la stânga, intrând în coliziune cu acesta."

Motociclistul a suferit răni grave şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Roman. În urma acestui episod violent poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult