Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românul din Anglia care și-a ucis fosta soție a anunțat crima pe contul ei de Facebook. Motivul șocant pe care l-a invocat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă îngrozitoare în Anglia. Un român de 42 de ani și-a ucis fosta soție, dând foc locuinței. Individul ar fi intrat apoi pe contul de Facebook al femeii și a anunțat ce a făcut.

L-ar fi amenințat și pe actualul iubit al victimei că va avea aceeași soartă. Polițiștii englezi l-au dat în urmărire generală și au cerut ajutorul populației ca să-l prindă.

Crima a fost comisa în orasul Stoke-on-Trent, aflat la 60 de km de Liverpool, iar suspectul principal este Georgian Constantin în vârstă de 42 de ani.

Polițiștii englezi au postat trei fotografii cu el în speranța că vor afla unde se ascunde.

Poliția Staffordshire: „Solicităm ajutorul publicului pentru a sprijini ancheta privind crima. Suntem interesați de persoanele care se aflau în zona Campbell Road din Stoke on Trent”.

Citește și
tun
Rusia amenință cu ”consecințe militare” pentru Europa și întreaga lume dacă Anglia trimite avioane în Ucraina

Potrivit politiei, victima este o româncă în vârstă de 40 de ani. Anchetatorii cred că femeia a fost ucisă pe 9 februarie. Tragedia a ieșit la iveală după ce casa ei a fost cuprinsă de flăcări. Rudele ei din România spun că fostul soț a mărturisit grozăvia pe contul ei de Facebook.

Postarea suspectului: „M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni. Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele” - ar fi scris suspectul.

La câteva minute mesajul a fost șters de pe contul victimei însă apropiații l-au văzut și l-au trimis poliției. Cei doi lucrau la un depozit de marfă din oraș și erau divorțați de câțiva ani. Femeia își refăcuse viața, dar fostul soț nu accepta despărțirea.

Potrivit colegilor de muncă, victima avea un băiat de 16 ani care este acum în grija autorităților engleze, până când se va lua legătura cu rudele din țară. Între timp, cei care îl văd pe suspectul principal sunt rugați să nu intre în contact cu el și să sune imediat la poliție, în Marea Britanie sau în România.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult