Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul incredibil pentru care un francez s-a aruncat din mașina care gonea pe Autostrada A1

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întâmplare şocantă pe autostrada Arad-Nădlac. Un bărbat a sărit dintr-o maşină aflată în mers și este în comă, la spital. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere.  

După cum se observă şi în imagini, bărbatul s-a rostogolit de câteva ori pe asfalt, după ce a sărit din maşină. Iubita lui, care se afla la volan, a oprit şi a încercat să îi acorde primul ajutor.

De altfel, aşa au găsit-o medicii şi poliţiştii care au venit la faţa locului, chemaţi de şoferii din trafic. Bărbatul, un cetăţean francez în vârstă de 63 de ani, este la spital, în comă. Are mai multe răni şi i se fac teste amănunţite.

Se certa cu iubita lui bulgăroaică din cauza geloziei

Din ce au reuşit să afle poliţiştii de la iubita lui  - o bulgăroaică de 39 de ani - cei doi au început să se certe în maşină, din cauza geloziei bărbatului. El a ameninţat de câteva ori că sare din maşină, dar femeia a reuşit să îl oprească.

Citește și
Un motociclist a scăpat dintr-un accident groaznic... cu o lovitură la degetul de la picior | VIDEO
Un motociclist a scăpat dintr-un accident groaznic... cu o lovitură la degetul de la picior | VIDEO

La un moment dat, femeia a fost distrasă de câinele lor, iar bărbatul a deschis rapid portiera şi a sărit. Acum medicii arădeni încearcă să îi salveze viaţa. Cei doi erau în tranzit în România şi urmau să iasă din ţară.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult