Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul halucinant pentru care un bărbat a ucis pisica vecinului său. Ce au surprins camerele de supraveghere | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 71 de ani din București a fost reținut și plasat sub control judiciar, după ce a dat dovadă de cruzime fară margini. A omorât cu intenție pisica unui vecin, iar daca va fi găsit vinovat riscă până la 7 ani de închisoare.

România și-a înăsprit recent legislația în acest sens.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Stăpânul pisicii a avut un șoc când a văzut în imaginile surprinse de camerele de supraveghere ce a putut să facă vecinul său în vârstă de 71 de ani.

Cosmin, stăpânul pisicii: „E surprins pe camera de filmat cum merge cu cadavrul pisicii și-l aruncă în mijlocul șoselei, în încercarea lui de a ne face pe noi să ne certăm cu o altă vecină, care parchează mașina acolo în drept, să pară că a ucis-o ea cu mașina. Soția tocmai venea de la muncă, e într-o stare de șoc aș putea spune, pentru că pisica e crescută de noi ca un copil. A crescut în brațele noastre."

Întristați că l-au pierdut pe Richard, motanul lor de 4 ani, stăpânii au mers la poliție și au pus la dispoziția autorităților imaginile care susțin cele spuse de ei.

Citește și
caini bragadiru
Dezastrul lăsat de o româncă în apartamentul pe care îl închiriase. Avea nouă câini și o pisică | FOTO

Confruntat de anchetatori, bărbatul le-a spus că s-a supărat din cale-afară după ce pisica vecinului i-ar fi furat o pulpă de pui. Cuprins de răzbunare și pe fondul unor conflicte mai vechi cu vecinul său, a ademenit pisica și a omorât-o.

Cosmin, stăpânul pisicii: „Nu e prima dată când face așa ceva, dar prima dată cu un gest atât de oribil. Acum doi ani l-am surprins în timp ce tragea cu praștia cu bile în cățel."

În mai 2022 a fost modificată legea pentru protecția animalelor iar pedepsele pentru cei care sunt prinși că schingiuesc sau ucid necuvântătoare s-au înăsprit. În acest caz pensioanarul care a omorât pisica riscă între 2 și 7 ani închisoare.

Potrivit Serviciului pentru protecția animalelor din București, anul trecut au fost deschise 136 de dosare penale și s-au dat peste 300 de amenzi. Cinci persoane au fost trimise în judecată pentru infracțiuni grave.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult