Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Motivul halucinant pentru care un argeșean a vrut să-și însceneze moartea. Unde s-a ascuns

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întâmplare demnă de un film absurd, în Argeș.

Un bărbat care și-a alertat rudele că este sechestrat și se află în pericol a fost căutat ore în șir de aproape 200 de polițiști și jandarmi, care au folosit inclusiv câini de urmă. În realitate, a fost găsit pitit sub o masă, în casa iubitei sale. Luat la întrebări, a mărturisit că are o datorie mare la bancă și spera, ca răpit fiind, nu o să-i mai ceară nimeni banii înapoi.

Individul care susținea că este răpit și sechestrat a fost găsit ghemuit sub o masă în dormitorul iubitei, cu cinci ani mai în vârstă decât el. Ca să dea de urma lui, 200 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați.

Gherghina Coman, mama bărbatului: „Când a sunat fata zicea că: "Sunt răpit într-o cameră, nu știu unde și făcea: "Stați, bă, nu mai dați în mine!” Sunt sechestrat într-o cameră, nu știu unde, aoleu, nu mai dați în mine!"

Bărbatul, spun polițiștii, ar fi născocit povestea răpirii ca să scape de o datorie de 25.000 de lei pe care o avea la bancă. Avea de gând să îi facă pe toți să creadă că a fost ucis de presupușii răpitori. În realitate a ajuns la secție. Marius Micu: „Nu am ce vorbi. V-am spus că nu. V-am spus."

Citește și
crima politie
O persoană a anunțat la 112 că e sechestrată într-o locuinţă din Caracal. Cine sunase

Florin Coman, cumnatul bărbatului: „El așa a mers, pe ideea asta, că dacă face figura asta, el scapă de datorii la bancă. Nu mai plătește, scapă de datorii. Ce minte a avut el în cap."

Operațiunile care au dus la găsirea bărbatului au fost complexe și au durat 9 ore, timp în care toată poliția din Argeș a fost în alertă. 50 de locuințe au fost verificate, după ce polițiștii au localizat aria în care se află, cu ajutorul semnalului emis de telefonul lui mobil.

Vecină: „Foarte mulți oameni, erau și în haine de jandarmi, erau mașini cu inscripția. Din casă în casă au luat-o."

Vecina concubinei: „Poliția a primit ordin să caute peste tot șii când au intrat în casă, el sub masă. L-a găsit pitit sub masă."

Deși amenzile pentru alertele false la 112 au fost mărite până la cinci mii de lei, bărbatul din Argeș a scăpat fără nicio sancțiune. Explicația este că nu el a cerut ajutor la serviciul de urgență, ci sora lui, care, spun agenții, nu îi știa planul prostesc atunci când a reclamat răpirea și sechestrarea.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult