Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Moş Crăciun a venit cu 10 zile mai devreme în Târgovişte. Reacţia copiilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost o seară magică la Târgovişte, unde Moş Crăciun a sosit deja. Însoţit de doamna Crăciun, dar şi de spiriduşi, bătrânul cu barba ninsă a adus cu el multă veselie, dar şi cadouri.

Moşul şi-a instalat reşedinţa în orăşelul copiilor şi, timp de trei zile, prichindeii sunt aşteptaţi să îi cânte colinde şi să îi recite poezii. Vor fi răsplătiţi cu dulciuri şi cadouri.

A fost spectacol de lumini şi muzică în Vechea Cetate de Scaun a Ţării Româneşti, Târgovişte. Sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici au venit să îl întâmpine aşa cum se cuvine pe Moş Crăciun."

Nu a lipst din peisaj nici alaiul moşului. Cu răbdare şi multă bucurie, moşul i-a ascultat pe toţi copiii şi le-a oferit darurile mult aşteptate.

Iar cum bătrânul cu barbă nu s-a lăsat înduplecat cu una cu două, puştii au scos la înaintare artileria grea: poeziile.

Citește și
mos acvatic
Moș Crăciun și-a făcut apariția într-un muzeu marin din Lituania. Ce le-a spus vizitatorilor

"În sfârşit, am ajuns şi la Târgovişte împreună cu Crăciuniţa şi nu numai atât, cu toate darurile pe care le-am pregătit în decurs de un pentru copiii din oraşul Târgovişte”, le pus Moşul.

Timp de trei zile, Moş Crăciun vă rămâne în orăşelul copiilor, unde vor fi organizate o mulţime de concerte şi spectacole pentru copii.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult