Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Monica Macovei, în stare de șoc după accident: Sper ca motociclistul să își revină, încerc sa obțin vești despre starea lui

Un motociclist a fost grav rănit, sâmbătă după-amiază, în Mangalia, într-un accident rutier în care a mai fost implicată maşina pe care o conducea Monica Macovei, fost ministru al Justiției.

Fostul europarlamentar Monica Macovei a declarat că este în stare de șoc după accidentul rutier în urma căruia un motociclist a ajuns la spital cu răni grave. Totodată, fostul ministru al Justiției, care se afla la volan în acel moment, a reacționat, pe Faceebok, și a transmis că motociclistul „a intrat din plin în aripa stângă a mașinii”.

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbag-urile s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a reacționat Monica Macovei, printr-un mesaj transmis pe pagina sa de Facebook.

Citește și
Monica Macovei
Monica Macovei, implicată într-un accident în care un motociclist a fost rănit grav

 

Motocicleta a luat foc după impact

Din primele informații apărute la ora accidentului, ea ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat pe contrasens si a lovit un motociclist care circula regulamentar. 

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost grav rănit. Imediat după impact, motocicleta a luat foc, iar flăcările au fost stinse de pompierii de la ISU Dobrogea.

După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, victima a fost transportată la Spitalul Județean din Constanța cu un elicopter SMURD. 

Monica Macovei nu consumase alcool înainte să urce la volan, spun poliștii care i-au deschis un dosar penal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult