Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul șocant în care o bătrână este lovită din plin de o ambulanță al cărei șofer nu a observat-o când dădea cu spatele

Un video șocant în care a fost surprins un accident s-a viralizat pe rețelele sociale. În imagini se observă cum o ambulanță, din Belgrad, lovește violent o bătrână care se afla în spatele autovehiculului.

Șoferul ambulanței nu a observat femeia și a lovit-o direct. După ce clipul s-a viralizat, Institutul de Medicină de Urgență din Belgrad a făcut precizări referitoare la accident, conform Blic.

Conform comunicatului transmis, reprezentanții institului au informat că șoferul nu a văzut femeia în oglinda retrovizoare și nici bătrâna nu a observat ambulanța și a fost lovită. Institutul de Medicină de Urgență din Belgrad a precizat că nici șoferul și nici cadrele medicale nu au observat imediat femeia prinsă sub mașină decât în momentul în care au coborât și au auzit-o.

Femeia a fost supusă imediat unui control medical, starea sa de sănătate este bună și se află în continuare sub supraveghere medicală.

„Ne pare sincer rău pentru acest eveniment, ne-am cerut scuze și familiei pacientei, care a arătat deplină înțelegere pentru circumstanțele în care s-a petrecut acest accident”, se mai arată în comunicatul instituției.

Citește și
avion aripa
Momentul în care un avion s-a prăbușit peste un stâlp de înaltă tensiune, în Turcia. VIDEO

În același timp, a fost declanșată o procedură disciplinară.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult