Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un șofer beat se răstoarnă cu TIR-ul într-o curbă, în Buzău

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer beat aflat la volanul unui TIR încărcat cu pietriş a făcut prăpăd joi seară pe un drum județean din Buzău.

Într-o curbă din localitatea Sapoca, bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, a avariat o mașină parcată, iar toată încărcătura s-a răsturnat peste gardul unei gospodării.

Întreg accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins exact momentul în care şoferul pierde controlul asupra volanului şi se răstoarnă pe partea dreaptă a drumului. Un autoturism parcat a fost aruncat câţiva metri, iar 30 de tone de granit s-au împrăştiat peste tot şi au distrus gardul unei locuinţe.

Stelian Ghiţă, proprietarul maşinii avariate: "Am auzit un ţipăt, am ieşit la poarta ,ne îndreptăm spre maşina să plecăm spre casă, maşina în stadiul în care se afla la ora actuală, aruncată la aproximativ 15 metri."

Citește și
masina de politie
Poliţist local din Iaşi, luat pe capota maşinii de un şofer. A tras un foc de avertisment

Localnicii povestesc că au auzit o bubuitură puternică şi au ieşit să vadă ce se întâmplă. Şoferul era blocat în cabină, iar matorii au spart parbrizul ca să-l scoată.

Localnicii spun că accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei, dar şi a drumului foarte îngust.

Şoferul a scăpat cu răni uşoare şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar şi pentru recoltarea de probe biologice. La verificarea cu alcooltestul, poliţiştii au constatat că bărbatul avea o concentraţie de 1,44 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani din Brăila s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi distrugeri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult