Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un motociclist intră cu viteză în peretele Pasajului Unirii din București, într-o depășire. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident grav a avut loc marți seară în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist și pasagera sa se află în stare gravă la spital după ce bărbatul a intrat cu viteză în peretele pasajului. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.  

Accidentul a avut loc la ora 9.25, marți seara. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum motociclistul depășește autobuzul aflat pe banda sa și intră razant în fața unui taxi care circula pe cealaltă bandă.

Pierde însă controlul vehiculului pe care îl conducea, se izbește de peretele pasajului și atât el, cât și pasagera pe care o transporta sunt trântiți la pământ.

Ocupanții motocicletei au fost duși în stare gravă la spital

În urma impactului, cei doi au fost răniți extrem de grav și au fost transportați la spitale diferite din Capitală. Tânăra de 22 de ani este internată la Spitalul Universitar și a trecut printr-o intervenție chirurgicală pentru că a avut ofractură la mâna stângă, dar și o ruptură de splină.

În stare gravă este și bărbatul de 32 de ani, care este internat la Spitalul Floreasca. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Citește și
accident moto
Momentul în care un motociclist este lovit de două mașini. O altercație în trafic a dus la un gest premeditat

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult