Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care un bărbat care își ținea copilul în brațe a fost spulberat de o mașină. Cine era la volan. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au apărut imagini de pe camera de supraveghere de la un incident șocant petrecut luni după-amiază într-un sat din Bihor.  

Un bărbat, de 34 de ani, aflat pe marginea drumului cu copilul în brațe a fost izbit violent cu mașina de un consătean. Ambele victime au fost catapultate câțiva metri, în șanțul de pe marginea drumului. Numai o minune a făcut ca micuțul, de numai doi ani și jumătate, să scape cu viață.

Se pare că totul a pornit de la o râcă mai veche, pe care agresorul o purta victimei. Bărbatul tocmai își aducea vitele de la adăpat și ajunsese chiar în fața porții casei sale. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum agresorul, un consătean de-al victimei, de 54 de ani, aflat la volanul mașinii proprii, pornește de la nici 20 de metri, ambalează și intră direct în omul care își ținea fiul în brațe.

Tatăl și copilul au fost azvârliți în șanț iar fiica bărbatului, o fetiță de 5 ani, aflată la câțiva metri distanță, a fost frecată ușor de mașina agresorului. Bărbatul a reușit să se ridice din șanț, plin de sânge pe față, și să iși pună copilul la adăpost.

După numai câteva clipe, șoferul agresor a întors mașina și s-a îndreptat, din nou spre victima care a reușit să sară la timp din calea bolidului. Agresorul a fost găsit în scurt timp de poliţiştii chemaţi la faţa locului.

Citește și
arestat
Trei bărbaţi din Bihor, arestaţi preventiv pentru trafic de stupefiante. Vindeau droguri inclusiv unor consumatori minori

Era ascuns grădina casei, de unde a fost ridicat şi dus la Oradea pentru audieri. La cererea procurorilor, judecătorii au emis, marți seară, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru tentativă de omor calificat.

Victimele sale au fost transportate la UPU Oradea, pentru investigaţii medicale. Din fericire, leziunile pe care le-au suferit - spun medicii - nu le-au pus viaţa în pericol: copilaşul avea escoriaţii, iar tatăl o fractură de piramidă nazală, iar după ce au primit îngrijiri medicale au fost lăsați să plece acasă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult