Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Câine atacat de un Amstaff lăsat liber. Cinci oameni s-au luptat cu animalul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie din București a publicat pe contul de Facebook imagini care au surprins atacul unui câine din rasa Amstaff. Animalul agresiv l-a atacat pe câinele unei prietene.

 

Din primele informații, se pare că animalul atacat a scăpat. Scene filmate de o cameră de supraveghere sunt însă foarte dure. 

Pe înregistrare se observă cum un Amstaff se repede spre o femeie care își plimba câinele în lesă pe stradă. Femeia urcă câinele pe capota unui mașini, dar în cele din urmă Amstaff-ul îl prinde și îl mușcă. În ajutorul lor sar mai multe persoane. Animalul agresiv este lovit în mod repetat dar nu renunță la ”pradă”. În cele din urmă a fost alungat, iar câinele mușcat a fost dus la veterinar unde rănile i-au fost cusute. 

Reacția martorei pe Facebook  

”Vă postam acum două zile că pe strada mea am un Amstaff câine de luptă și știu ceea ce scriu a atacat câinele prietenei mele ....vă las pe voi să vedeți aceste imagini care vă pot afecta emoțional. Este foarte important să vizionați filmul pentru a putea da relații despre femeia care însoțea câinele "cu lesa în mâna " . Vă rog să distribuiți masiv este foarte grav și se poate întâmpla oricui .Important de văzut în film că cineva fuge de frică cu un copil. Mai mult de atât câinele a punctat o doamnă cu un copil în brațe .Cei doi muncitori care au salvat câinele și cărora le purtam recunoștință și respect ,erau pregătiți să ucidă câinele dacă ar fi atacat a doua oară mama și copilul. Din păcate această imagine nu a mai fost filmată. Trebuie să fi om curajos să te lupți cu așa colos antrenat să ucidă ” a povestit femeia care a semnalat incidentul. 

Sursă video: Facebook/ Elisabeta Badea

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult