Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o tânără se aruncă de la etajul 4 ca să scape de bărbatul care o viola. „Am înjunghiat-o și apoi am fugit”

Trei tinere din Rusia au trecut prin momente de groază la începutul săptămânii. Au fost sechestrate de un bărbat într-un apartament din Moscova, iar una dintre ele, care a fost și violată, a sărit de la etajul al patrulea ca să scape, relatează ria.ru .

Momentul în care femeia s-a aruncat de la 14 metri înălțime a fost surprins de camerele de supraveghere. Bărbatul a coborât imediat după ea și a încercat să o ucidă. A înjunghiat-o de câteva ori și apoi s-a făcut nevăzut.

Incidentul șocant s-a petrecut noaptea, pe 7 decembrie. Tânîra a fost bătută și violată și a sărit de la etaj ca să scape. Martorii au sunat la ambulanță, iar tânăra a fost transportată la spital în stare gravă.

În apartament au mai fost sechestrate două femei, care au reușit să fugă atunci când bărbatul a ieșit din locuință.

„Acolo mai erau două femei, născute în 1984 și 1999, pe care acuzatul le-a ținut cu forța în apartament, legându-le mâinile cu bandă adezivă. Au reușit să se elibereze singure și au fugit din apartament când a plecat bărbatul”, au declarat anchetatorii.

Agresorul a fost identificat ca fiind Tolibchon Aminov, născut în Tajikistan, în vârstă de 28 de ani. Acesta a fost reținut pentru două luni, este acum cercetat pentru viol, tentativă de omor și răpire. Bărbatul a fost dus de anchetatori la locul faptei, pentru reconstituire. „Am înjunghiat-o de două ori, cu un cuțit. Apoi am fugit”, a declarat Aminov.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult