Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o mașină intră cu viteză într-un magazin din Zalău: „Uite cum zboară”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O şoferiţă de 22 de ani din Zalău a scăpat ca prin minune, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un bar şi a dărâmat un zid.

În vehicul se mai aflau soţul, socrul şi un prieten de familie. Se întorceau cu toţii de la un botez din Maramureş, când tânăra, într-o curbă deosebit de periculoasă, nu a mai putut controla maşina. Impactul nimicitor a fost surprins de câteva camere de supraveghere.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum maşina intră în terasa barului din localitatea Hideaga. Totul s-a întâmplat în jurul orei 6.00 dimineaţa, când cei patru se întorceau de la un botez, din apropiere de Baia Mare.

Martor: „Ei au fost mai mulţi în maşină. Au zis că ea şi cu socrul n-au băut nimic."

De obicei soţul femeii conducea maşina, dar de data aceasta consumase alcool, aşa că bărbatul a hotărât că soţia să treacă la volan. În drum spre casă, la aproximativ 10 km distanţă, s-a produs accidentul.

Citește și
Incident la gradinita
Momentul în care artificii de exterior încep să explodeze într-o grădiniță, la serbare

Martor: „Vaiiii, uite cum zboară! Îi praf tot, uite!"

Un perete întreg a fost distrus în urma impactului extrem de puternic, iar cioburi au fost împrăştiate peste tot! Din fericire însă nimeni nu a fost grav rănit. La spital au ajuns pasagerii de pe bancheta din spate socrul şoferiţei şi un prieten de familie.

Şoferiţa trebuie să suporte toate stricăciunile. Pe numele ei s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult