Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o femeie se năpustește asupra alteia, pe o stradă din Tecuci. Care ar fi fost motivul altercației | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene șocante pe o stradă din Tecuci, în județul Galați, unde o femeie s-a năpustit pe stradă asupra alteia, mai în vârstă, și a luat-o la bătaie în văzul lumii.

Le-au văzut și polițiștii care patrulau prin zonă, iar agenții au fost nevoiți să intervină pentru a o imobiliza pe agresoare.

Trecătorii au văzut cum femeile se iau la bătaie și, la un moment dat, cea mai tânără dintre ele, de 35 de ani, o lovește și reușește să o împingă pe cealaltă. Totul este surprins de o cameră de supraveghere.

„Adversara”, de 57 de ani, se împiedică și cade pe spate, dar nu scapă de loviturile rivalei, care se urcă peste ea ca într-un adevărat meci de lupte libere.

Din păcate, nimeni nu intervine, dar chiar atunci apare în cadru un polițist. Cele două au fost despărțite cu greu.

Citește și
bataie fete
Bătaie între mai multe eleve, la o școală din Hațeg. Conflictul s-a mutat apoi pe stradă. Motivul este incredibil VIDEO

Femeia de 35 de ani a fost condusă la audieri, iar pentru cea de 57 a fost chemată o ambulanță.

Anchetatorii au aflat că cele două se cunoșteau, iar prima îi reproșase celeilalte că i-ar fi lovit copilul. Și, într-adevăr, există imagini video care demonstrează și acest lucru. Femeia mai în vârstă a fost filmată când îl certa și chiar îi administra o corecție fizică băiatului, lângă o școală.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe și continuă cercetările pentru a vedea cum se va împărți vinovăția în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult