Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul în care o bucată dintr-o pasarelă este demolată în Târgu Jiu

Your browser doesn't support HTML5 video.

O porţiune din trotuarul unei pasarele din Târgu Jiu a fost demolată luni. Aproape o jumătate de secol nimeni nu s-a îngrijit să o repare.

Localnicii au fost cei care au sesizat autorităţile în nenumărate rânduri în legătură cu pericolul la care sunt supuşi în fiecare zi, însă abia acum s-a trecut la fapte.

Porţiunea de 10 metri, din trotuarul pasarelei din Târgu Jiu, a fost demolată. Operaţiunea a fost una controlată de autorităţi, după ce localnicii au anunţat că podul - care trece peste o cale ferată - este o adevărată capcană atât pentru pietoni, cât şi pentru maşini sau trenuri.

În timpul operaţiunii de demolare circulaţia în zonă a fost închisă. De astăzi însă autorităţile au anunţat că se circulă pe un singur sens.

Ion Tudor, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Târgu Jiu: "Structura podului deocamdată nu e afectată încât să nu se poată circulla. Se va da drumul în prima fază pe o cale, până când se va asigura trotuarul pe partea unde e fisurat să nu existe riscul a cadă până la demolare pe linia CFR."

Citește și
pasarela
O pasarelă s-a prăbușit peste un drum aglomerat, în Miami. Sunt mai mulți morți. VIDEO

În oraş mai există o pasarelă peste calea ferată. Şi aceasta se afla într-o stare avansată de degradare. Primarul din Târgu Jiu spune însă că toată vară a încercat să găsească o firmă care să consolideze construcţia, însă lucrările nu au interesat pe nimeni.

Marcel Romanescu, primar Târgu Jiu: "Am scos la licitaţie, din păcate nu a fost nici un ofertat pentru Pasarela de pe Unirii."

Pasarela a cărei porţiune de trotuar a fost demolată luni este veche de aproape o jumătate de secol şi nu a fost niciodată consolidată.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult