Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul impactului dintre taxi și autobuz, filmat de camera vehiculului STB

Your browser doesn't support HTML5 video.

Momentul în care taxiul este izbit cu putere de autobuz a fost surprins de camerele vehiculului STB. În imagini se poate observa cum taxiul apare brusc în fața acestuia.

Imaginile au fost filmate în momentul impactului dintre taxi și autobuz, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în sectorul 5 al Capitalei, și provin de la camera de supraveghere a autobuzului.

În urma accidentului deosebit de grav, taximetristul a murit, iar cei patru pasageri din mașina sa au ajuns la spital.

S-a întâmplat în Sectorul 5, nu departe de Patriarhie, în jurul orei 23. Taxiul a luat foc, iar salvatorii chemați de urgență au intervenit cu două autospeciale de stingere, șase echipaje SMURD și unul pentru descarcerare.

În ciuda manevrelor de resuscitare, taximetristul nu a mai putut fi salvat. Unul dintre cei patru pasageri a fost găsit în stare de inconștiență.

Citește și
Un șofer de taxi s-a răsturnat cu mașina, la Bacău. Era atât de confuz încât nu mai știa dacă avea pasageri
Un șofer de taxi s-a răsturnat cu mașina, la Bacău. Era atât de confuz încât nu mai știa dacă avea pasageri
Comunicatul Poliției

„În jurul orei 22:44, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier care s-a produs pe bd. Regina Maria, din sectorul 5. Din informațiile preliminare, conducătorul unui autoturism taxi care circula pe bd. Regina Maria dinspre str. 11 Iunie ar fi pierdut control asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autobuz din cadrul Societății de Transport București, care circula din sensul opus.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul conducătorului autoturismului taxi, după ce în ce prealabil s-au efectuat manevre de resuscitare, și rănirea celor patru pasageri aflați în autoturism, care au fost transportați la spital pentru îngrijri medicale” a transmis Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult