Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momentul crimei din Bolintin Vale, surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primele imagini cu momentul crimei din Bolintin Vale, surprinse de camerele de supraveghere din oraș, arată scandalul din stradă, când victima a fost lovită în cap cu o piatră.

În imagini se vede cum șoferul de microbuz cade la pământ după ce este lovit cu o piatră de agresorul său.

Joi au fost noi proteste în Bolintin-Vale, unde oamenii au ieșit în stradă să ceară dreptate în cazul bărbatului mort după un conflict cu un grup de romi.

Oamenii spun că nu se simt în siguranță din cauza mai multor familii care s-au instalat în localitate. Mai multe echipe de scutieri au fost trimise în zonă pentru a calma spiritele. După tragedia care a zguduit orașul, comisarul-șef al IPJ Giugiu a fost demis.

Oamenii spun că de mai bine de 10 ani se simt amenințați de mai multe familii de etnie romă care s-au instalat în Bolintin Vale. Si că nici primarul, nici poliția n-ar fi luat vreo măsură împotriva celor care provoacă scandaluri, deși au fost depuse mai multe plângeri de-a lungul timpului.

Scanteia revoltei a fost moartea lui Nicolae Tomescu, un localnic de 47 de ani, șofer de microbuz. Bărbatul a fost atacat pe 9 ianuarie, seara, de patru indivizi pe care îi luase în mașină. Unul dintre agresori l-a lovit în cap cu o piatră. Victima a fost dusă la spital, iar trei zile mai târziu a murit.

Individul care l-ar fi atacat se află în arest, însă oamenii sunt revoltati că ceilalți 3, care au participat la scandal, sunt încă liberi.

Revoltele din aceste zile au dus și la schimbarea din funcție a șefului IPJ Giurgiu, Cătălin Georgescu, cu șeful Poliției Sectorului 1, Ionuț Dana. Între timp, forte suplimentare ale Poliției și Jandarmeriei au fost trimise în zonă pentru a ține situația sub control.

Oamenii spun că vor continua să iasă în stradă până când autoritatile vor găsi o soluții pentru revendicările lor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult