Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Momente de panică la o școală din Sectorul 4 din București. Un elev de 14 ani a fost înjunghiat în mână de un coleg

Your browser doesn't support HTML5 video.

O ceartă la școală s-a încheiat la spital pentru un elev de clasa a VIII-a din Capitală. Băiatul de 14 ani a fost înjunghiat în mână de un coleg.  

Potrivit martorilor, se pare că adolescentul care a atacat intra frecvent în diverse conflicte. Miercuri ar fi încercat să se impună folosind un briceag.

Incidentul s-a petrecut la Școala Gimnazială Avram Iancu din Sectorul 4, în timpul unei pauze, între doi elevi din clasa a VIII-a. Surse din anchetă susțin că agresorul avea la el un briceag pe care l-ar fi folosit după ce s-a certat cu colegul de clasă.

Elevii din școală povestesc că adolescentul care și-ar fi înjunghiat colegul de clasă intră frecvent în conflicte. Tot ei spun că totul ar fi început atunci când agresorul ar fi încercat să-și pună în genunchi colegul, iar acesta a refuzat.

Un profesor a fost cel care a sunat la 112. Băiatul atacat a fost transportat la Spitalul Marie Curie, cu răni la antebraț.

Citește și
politie
Surse: Un elev de la o școală gimnazială din București a fost tăiat pe mână cu un briceag de către un coleg

Potrivit unor surse din poliție, diriginta celor doi a declarat că elevul care a scos briceagul nu a avut alte episoade violente și nu era considerat un copil-problemă. Procurorii fac acum cercetări pentru lovire sau alte violențe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult