Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Mobilizare de forțe la Focșani. Doi tineri cercetați pentru furt au evadat din arestul poliției

Your browser doesn't support HTML5 video.

Mobilizare de forţe, joi seară, la Focşani. Doi tineri, cercetaţi în dosare diferite pentru furt, au evadat din arestul Poliției Județene Vrancea.

Aproape 200 de poliţişti şi 50 de jandarmi au pornit pe urmele lor. Cei doi au fost prinși în scurtă vreme, iar polițiștii care ar fi trebuit să îi păzească sunt acum verificați de superiorii lor.

Alarma a fost dată joi seara, în jurul orei 18.30, când doi agenți i-au văzut pe cei doi arestați, scoși la plimbare în curtea interioară, cum sar gardul inspectoratului de poliție Vrancea.

I-au urmărit, însă cei doi suspecți, de 17 și 23 de ani, au fost mai rapizi și s-au făcut nevăzuți pe străzile Focșaniului.

Agenții au cerut ajutorul colegilor și 200 polițiști și 50 de jandarmi au împânzit orașul, au organizat filtre și au verificat mașinile care circulau prin zonă.

Citește și
tigru
Africa de Sud: Un tigru care a evadat dintr-o fermă a ucis un ren și doi câini, apoi a atacat un bărbat

După aproape două ore, cei doi evadați au fost observați în apropierea unei piețe din Focșani, la o distanță de un kilometru de arestul poliției. Au fost somați să se oprească, dar tinerii au fugit din nou cu polițiștii pe urme.

Cătălina Murariu, reprezentant IPJ Vrancea: „După aproximativ 700-800 de metri i-au prins din urmă, i-au somat, apoi cu ajutorul altor doi colegi care au venit în sprijin, i-au încercuit și i-au încătușat”.

Cei doi fugari au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliție din Focșani pentru audieri, după care au ajuns din nou în arestul poliției.

La Inspectoratul de Poliție Vrancea a fost declanșată o anchetă pentru a se stabili cum a fost posibil ca cei doi să evadeze din arestul poliției.

Evadații sunt din localitățile Panciu, respectiv Năruja, și se aflau în arest din luna ianuarie, cercetați pentru furt în dosare diferite.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult